Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Dean & Lori

Vyrůstajíce s nadšením pro klasické americké hamburgery a BBQ, Dean a Lori strávili v roce 2009 dva měsíce cestováním po americkém jihu a západě, aby vylepšili své dovednosti ve vaření a našli inspiraci z chutí připomínajících jejich mládí. Po návratu do Prahy založili svůj potulný pouliční stánek Lokal Burger a začali budit rozruch svým prvním zauzeným vepřovým trhaným masem. Začali Burgry zásobovat bary v sousedství, společenské akce a pražské farmářské trhy. Dva roky poté otevřeli první restauraci The Tavern a v roce 2014 převzali nájem 110ti-leté žižkovské hospody U Kurelů a znovuotevřeli ji jako funky moderní ztělesnění tradičního českého baru.

Spolu s provozem dvou restaurací se Dean a Lori kvůli jejich lásce k BBQ rozhodli vytvořit soutěžní dvojici Sticky D’s BBQ. Díky jejich vysokému hodnocení byli pozváni reprezentovat Českou republiku a účastnit se světového šampionátu Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbecue v Lynchburgu ve státě Tennessee. Přinesli si sebou do Prahy nejvyšší celkové hodnocení v evropské divizi (trhané vepřové, žebra, bůček a kuřecí) stejně jako 1. místo v celé mezinárodní kategorii za jejich zauzené trhané vepřové, které můžete vyzkoušet každý den jak v The Tavern, tak U Kurelů.

Lori Wyant

Lori, rodačka z Kentucky, hledala po vysokoškolském studiu dobrodružství, a tak přijela do Prahy v první vlně turistů na začátku devadesátých let. Pracovala jako barmanka, kuchařka a konzultantka restaurací. Se dvěma přáteli otevřeli první pražský “pop-up” v nočním klubu ve Slovanském domě - Tex-Mex stánek s názvem “Ivana’s Bean City”. V roce 1992 ji najal hudební klub Radost FX, aby vytvořila menu a otevřela první vegetariánskou restauraci, která existuje dodnes.

Dean Selby

Šéfkuchař Dean pochází ze státu Washington, kde se postavil v restauraci McDonald’s za gril už v patnácti letech a za grilem si vydělával po bistrech a restauracích během celých svých studentských let. Přijel do Evropy na začátku devadesátých let a otevíral restaurace v americkém stylu v České republice, na Černé Hoře a v Turecku. Přestože se Lori už přesunula z klubu Radost FX v roce 1994, Dean byl najat, aby oživil její původní menu a pracoval v pozici šéfkuchaře po dobu dalších čtyř let. Přece jen se v jednom žižkovském baru jejich cesty konečně zkřížily a v roce 2008 do toho praštili.

Rezervujte si stůl

  • Tento formulář slouží r rezervaci stolů na večeři (od 17:00 dále). Jestliže máte zájem o rezervaci na oběd, brunch, nebo větší oslavu, napište nám prosím email.
  • Toto není automatický rezervační systém. Potvrzení rezervace vám zašleme co nejdříve. Jestliže je vami vybraný čas obsazeno, nabídneme vám další možnosti.
  • Rezervace na dnešní večer přijímáme do 18:30.
  • Máme otevřeno
    Po — Pá:
    11:30 — 22:00
    So — Ne:
    11:00 — 22:00
Craft Czech Beers
Book a table